Lajmet e fundit

  • 1525690_10152817421000138_1498579816689222695_n
    23 Nëntor 2014 - e Dielë 3:02

    Arratisjet nga varfëria

    Gjatë mandatit të kaluar të qeverisjes së PDK-së, në korrik të vitit 2013 publiku u trondit me pamjet e abuzimeve e keqtrajtimeve të qytetarëve nga…

    Lexo me shume

Lajmet

IMG_5987
25 Nëntor 2014 - e Martë 3:13

Cinizmi i Komunës së Drenasit – Reagim

Reagimi i Komunës së Drenasit në lidhje me faktet tona për shpenzimet e pakontrolluara dhe krejtësisht të panevojshme të zyrtarëve komunal është cinik. Në Komunikatën…

10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
23 Nëntor 2014 - e Dielë 10:28

Shpërdorimi i parasë publike në Drenas

 Lëvizja VETËVENDOSJE! në Drenas ka monitoruar pasqyrat financiare të Komunës së Drenasit për pjesën e parë të këtij viti dhe ka vërejtur se zyrtarët komunal…

Aksione