Lajmet e fundit

  • 10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
    22 Shtator 2014 - e Hënë 1:13

    Të ndërpriten kërkimet e arrestimet arbitrare ndaj aktivistëve të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

    Në ditët e fundit në mënyrë shqetësuese është shtuar kontrolli dhe kërkimi policor mbi aktivistët Lëvizjes VETËVENDOSJE! Në të gjitha qendrat e Kosovës ka pasur…

    Lexo me shume

Lajmet

Aksione