Lajmet e fundit

  • 10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
    22 Shtator 2014 - e Hënë 1:13

    Të ndërpriten kërkimet e arrestimet arbitrare ndaj aktivistëve të Lëvizjes VETËVENDOSJE!

    Në ditët e fundit në mënyrë shqetësuese është shtuar kontrolli dhe kërkimi policor mbi aktivistët Lëvizjes VETËVENDOSJE! Në të gjitha qendrat e Kosovës ka pasur…

    Lexo me shume

Lajmet

10258111_10152009564782000_6209179410501808652_n
17 Shtator 2014 - e Mërkurë 3:35

Qendra e Skenderajt: Kur xhipat shpenzojnë!

Qendra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Skenderaj përgjatë këtyre ditëve ka kërkuar nga Drejtoria e Financave në Komunën e Skenderajt, dokumentacionin mbi shpenzimet e regjistruara përgjatë…

Aksione