Rasti i Astrit Deharit - kërkesë për interpelancë

Rasti i Astrit Deharit - kërkesë për interpelancë

Jep kontribut!

Lëvizja s’mundet pa ju.

13 Feb 2018

Në emër të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kryetari dhe deputeti Albin Kurti ka dorëzuar sot kërkesën për interpelancë për Kryeministrin Ramush Haradinaj lidhur me vdekjen e dhunshme të aktivistit Astrit Dehari.

 

Image
 

 

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera