Aktivitetet në kuvend

Zgjedh vitin

ismajl-kurteshi
29 Shtator 2016 - E enjte 2:19
Fjalimi i Ismajl Kurteshit në interpelancën për gjendjen në veri

Strukturat ilegale të Serbisë veprojnë lirshëm dhe mbajnë nën uzurpim të gjithë jetën publike dhe private të banorëve me kombësi serbe, boshnjake dhe më së…

deda flet
28 Maj 2015 - E enjte 12:16

Vazhdimësia e politikave pa sens

Fjalimi i deputetit Ilir Deda në Kuvendin e Republikës së Kosovës për Projektligjin për TVSH Ekonomia në Kosovë po vazhdon të shënojë rënie, krahas rritjes…