Galeria

Mbledhja e Këshillit të Qendrës së Prishtinës – 17 korrik 2016
17 Korrik 2016 - E diel 5:08

Recent Galleries

LVV_0240

9

18 Mars 2016 - E premte 1:24
LVV_6069

13

25 Shkurt 2016 - E enjte 8:23

Nata e tretë në shesh. Protesta vazhdon. Shihemi nesër në ora 10:00 në protestën tonë kundër marrëveshjeve të dëmshme, kundër qeverise antikushtetuese dhe kundër zgjedhjes…

IMG_0341

12

09 Shkurt 2016 - E martë 8:43