Lajmet e fundit

  • foto
    30 Qershor 2015 - e Martë 1:42

    Deklaratë e përbashkët e tri subjekteve opozitare

                                                                                                                                  Prishtinë, 30 Qershor 2015 DEKLARATË E PËRBASHKËT E TRI SUBJEKTEVE OPOZITARE, Lëvizja VETËVENDOSJE!, ALEANCA PËR ARDHMËRINË E KOSOVËS DHE NISMA PËR KOSOVË Vendimi i…

    Lexo me shume

Lajmet

Aksione