15 03 2020

Rezoluta e propozuar nga GP i LV-së dhe GP i LDK-së

Në Kuvendin e Kosovës u aprovua Rezoluta e propozuar nga GP i LV-së dhe GP i LDK-së, që në bisedimet me Serbinë për rezultat parasheh njohjen reciproke, thekson pacenueshmërinë e sovranitetit, integritetit territorial dhe karakterin unitar të Republikës së Kosovës, dhe ia njeh Qeverisë mandatin për t’i udhëhequr bisedimet drejt një marrëveshje të mundshme përfundimtare brenda vijave të rendit kushtetues të Republikës tonë.

Kontribo