Harta e linjave të autobusëve të trafikut urban në Prishtinë

05 Sep 2013
1 - Fakulteti Teknik - Fushë Kosovë   2 - Fakulteti Teknik - Kastriot   3 - Ambulanca Bregu i Diellit - Vëllezërit Fazliu   3A - Princi i Arbërit - Lagjja Mati 1   3B - Spitali i Qytetit - Bardhosh   4 - Pishina e Gërmisë - Shkolla Iliria   5 - Shkolla Gjin Gazulli - Ambulanca Bregu i Diellit   6 - Lagjja Arbëria - Arkivi i Kosovës   6A - Varrezat e Qytetit - Tregu me shumicë   7 - Shkolla 7 Marsi - Kolovica e vjetër   7A - Rrethi Kryesor - Vreshtat 7B - ETC Zona industriale - Llukarë   8 - Spitali i Qytetit - Butofc   9 - Pishina e Gërmisë - Xhamia e Matit   10 - Rrotull qytetit - Hajvali   Lëvizja VETËVENDOSJE! synon ndryshimin në Prishtinë, përmes planifikimit më të mirë të shërbimeve për çdo qytetar lagje më lagje. Transporti publik në Prishtinë do të reformohet me këto parime:   - Plani i ri me shtrirje në çdo lagje   - Orari i saktë dhe i parashikueshëm   - Kosto e përballueshme për çdo qytetar, përfshi transportin falas për grupet e ndjeshme   - Prioritet në trafik   - Cilësi dhe pastërti   Paraqitja e hartave dhe linjave në çdo stacion sipas modelit të prezantuar në këtë postim.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera