Aksion: Kundërshto Miratimin e Projektligjit për Amnistinë

03 Jul 2013
Të nderuar qytetarë, mbështetës, aktivistë, dhe përfaqësues të medieve,   Nesër, e enjte, 4 korrik 2013, Kuvendi i Kosovës pritet të miratojë Projektligjin për Amnistinë, ashtu siç e parashikon pika e parë e Planit të Zbatimit të Marrëveshjes Thaçi - Daçiq.   Me këtë projektligj po falen strukturat kriminale të Serbisë dhe krimi i organizuar, korrupsioni dhe shkeljet e tjera të bëra në kurriz të mirëqenies sonë.   Ju bëjmë thirrje të dërgoni këtë mesazh (sms) listës së deputetëve që e kanë votuar Ratifikimin e Marrëveshjes dhe që i hapën rrugë një ligji të tillë (këtë listë e gjeni më poshtë).   “Unë, si qytetar i Republikës së Kosovës kërkoj nga ju ta kundërshtoni dhe mos ta votoni Ligjin për Amnisti.  Ky ligj është kundër drejtësisë, barazisë dhe të drejtave të mia themelore si qytetar”   Këtu  mund ta gjeni Projektligjin dhe të lexoni ju vetë se çfarë po parashikojnë të amnistojnë Qeveria dhe subjektet politike që po e mbështesin në Kuvend.       Shaip Muja, PDK, Yes: 044 502 887   Azem Syla, PDK, Yes: 044-434-304   Elmi Recica, PDK, Yes: 044 110 878   Latif Gashi, PDK, Yes: 044 506 820   Bekim Haxhiu, PDK, Yes: 045 755 557   Zenun Pajaziti, PDK, Yes: 044 124 414   Behar Selimi, PDK, Yes: 045 998 877   Xhavit Haliti, PDK, Yes: 044 776 776   Fadil Demaku, PDK, Yes: 044 110 876   Idriz Vehapi, PDK, Yes: 044 509 610   Adem Grabovci, PDK, Yes: 049 311 113   Fatmir Xhelili, PDK, Yes: 044 500 739   Halit Krasniqi, PDK, Yes: 044 569 445   Rame Vataj, PDK, Yes: 044 139 763   Ramiz Ladrovci, PDK, Yes: 045 998 999   Flora Brovina, PDK, Yes: 044 167 147   Sala Berisha-Shala, PDK, Yes: 045 247 777   Blerta Deliu-Kodra, PDK, Yes: 044 411 114   Hasime Krasniqi, PDK, Yes: 044 201 316   Lumnije Morina, PDK, Yes: 044 198 739   Salihe Mustafa, PDK, Yes: 044 262 602   Xhevahire Izmaku, PDK, Yes: 044 175 577   Ganimete Musliu, PDK, Yes: 044 196 404   Safete Hadergjonaj, PDK, Yes: 044 126 145   Ismet Beqiri, LDK, Yes: 044 525 525   Arben Gashi, LDK, Yes: 044 138 747   Anton Quni, LDK, Yes: 044 113 441   Bahri Thaqi, LDK, Yes: 044 162 585   Ali Sadriu, LDK, Yes: 044 590 016   Skender Hyseni, LDK, Yes: 044 550 000   Armend Zemaj, LDK, Yes: 044 450 410   Imri Ahmeti, LDK, Yes: 044 505 179   Haki Demolli, LDK, Yes: 044 182 513   Salih Morina, LDK, Yes: 044 182 543   Nazane Breca, LDK, Yes: 044 222 185   Sadri Ferati, LDK, Yes: 044 509 646   Rita Hajzeraj-Beqaj, LDK, Yes: 045 617 503   Lutfi Zharku, LDK, Yes: 044 501 896   Sali Asllanaj, LDK, Yes: 044 506 104   Uke Rugova, AAK, Yes: 044 126 018   Daut Haradinaj, AAK, Yes: 049 505 817   Blerim Shala, AAK, Yes: 044 540 100   Ramiz Kelmendi, AAK, Yes: 044 125 434   Ardian Gjini, AAK, Yes: 044 540 042   Burim Ramadani, AAK, Yes: 044 508 169   Kymete Bajraktari, AAK, Yes: 029 271 282   Time Kadrijaj, AAK, Yes: 044 134 107   Teuta Haxhiu, AAK, Yes: 044 857 870   Myzejene Selmani, AKR, Yes: 044 134 935   Sevdije Lama, AKR, Yes: 044 315 427   Petar Miletic, SLS, Yes: 044 520 032   Goran Marinkovic, ZB, Yes: 044 520 035   Jelena Bontic, SLS, Yes: 045 297 937   Jasmina Zivkovic, SLS, Yes: 044 446 101   Biserka Kostic, ZB, Yes: 049 776 596   Vesna Mikic, ZB, Yes: 045 450 596   Sasa Milosavljevic, SLS, Yes: 045 297 944   Vesimir Savic, ZB, Yes: 045 223 483   Sreten Ivanovic, SLS, Yes: 044 290 833   Enis Kervan, KDTP, Yes: 044 564 539   Mufera Sinik, KDTP, Yes: 044 186 658   Rasim Demiri, VAKAT, Yes: 044 190 495   Duda Balje, VAKAT, Yes: 044 437 386   Sasa Djokic, ZB, Yes: 045 220 413   Danush Ademi , PDAK, Yes: 044 224 485   Etem Arifi, ZB, Yes: 044 206 452   Emilija Redzepi, NDS, Yes: 045 322 033   Hamza Balje, ZB, Yes: 044 113 426   Xhevdet Neziraj, IRDK, Yes: 044 252 148   Murselj Haljilji, GIG, Yes: 044 354 679   Albert Kinolli, PREBK, Yes: 044 336 822   Nijazi Idrizi, PDK, Yes: 044 244 184   Nait Hasani, PDK, Yes: 044 255 554   Arsim Bajrami, PDK, Yes: 044 509 526   Berat Buzhala, PDK, Yes: 049 888 555   Kurtan Kajtazi, PDK, Yes: 044 505 464   Valbona Dibra, PDK, Yes: 044 377 658   Amir Ahmeti, , Yes: 044 110 220   Gezim Kelmendi, AKR, Yes: 044 282 698   Boban Todorovic, ZB, Yes: 049 776 566   Bali Muharremaj, AAK, Yes: 044 501 168   Fikrim Damka, KDTP, Yes: 044 113 130   Milivoje Stojanovic, ZB, Yes: 045 679 155   Jeton Svirca, AKR, Yes: 044 450 763   Lëvizja VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera