Të arrestuarit e konfirmuar deri më tani

21 Oct 2012

1.    Abdyl Gashi,


2.    Ahmet Krasniqi,


3.    Aida Dërguti,


4.    Alket Zeqiri,


5.    Anita Shabani (E lënduar, e dërguar në Emergjencë),


6.    Arbër Rexhaj,


7.    Arbër Salihu,


8.    Ardian Huli,


9.    Artan Abrashi,


10.    Astrit Dehari,


11.    Astrit Vuthaj,


12.    Atdhetar Latifi,


13.    Avdi Gashi,


14.    Besim Leka,


15.    Blerim Maqastena,


16.    Boiken Abazi,


17.    Dardan Kuqi,


18.    Dardan Molliqaj,


19.    Daut Neziri,


20.    Denis Ibërdemaj,


21.    Durim Jasharaj,


22.    Egzon Azemi,


23.    Enver Gashi (I lënduar në brinjë)


24.    Florent Ramqaj,


25.    Frashër Krasniqi,


26.    Gani Krasniqi,


27.    Jakup Demiri,


28.    Jetmir Morina,


29.    Jeton Orani,


30.    Kreshnik Ahmeti,


31.    Kushtrim Cakolli,


32.    Kushtrim Dakaj,


33.    Lirim Gashi,


34.    Mentor Rama,


35.    Misin Sadriu (I keqtrajtuar),


36.    Musa Ajeti,


37.    Naim Jakaj,


38.    Naim Ramadani,


39.    Nol Nushi,


40.    Nysret Azemi,


41.    Pajtim Demaj,


42.    Premton Ibërdemaj,


43.    Qëndrim Krasniqi,


44.    Rajmonda Ahmetaj,


45.    Salih Pacolli,


46.    Senton Kaçaniku,


47.    Shkëlqim Morina,


48.    Shpend Ahmeti,


49.    Shpend Krasniqi,


50.    Shyhrete Muji,


51.    Skender Krasniqi,


52.    Suljote Aliu,


53.    Valon Prenaj,


54.    Veron Hasani,


55.    Veton Dragusha,


56.    Xhelal Sveçla,


57.    Xhevat Krasniqi,


58.    Xhevat Sefaj,


59.    Zaim Kurti,


60.    Zgjim Hyseni,


61.    Zylbehar Lila,


Disa kalimtarë të rastit.


Lëvizja VETËVENDOSJE!


Sekretariati për Media dhe Komunikim

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera