Aksioni “KOSOVA REPUBLIKË” në ndërtesën e Qeverisë

14 Feb 2012

Sot, më 14 shkurt, derisa kryenegociatorja Edita Tahiri po takohej me ndërmjetësin e bisedimeve Robert Cooper, për të hequr dorë nga Republika, aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! shkruan parullën “KOSOVA REPUBLIKË” në ndërtesën e Qeverisë së Republikës së Kosovës.


Ky aksion u pasua nga intervenimi brutal i policisë, duke arrestuar kështu tetë aktivistë.


Aktivistët e arrestuar janë:


1.    Frashër Krasniqi


2.    Kreshnik Ahmeti


3.    Valdrin Ahmeti


4.    Salih Zyba


5.    Gëzon Kastrati


6.    Zgjim Hyseni


7.    Lulzim Gjaka


8.    Arbënor Dehari


Lëvizja VETËVENDOSJE!


Sekretariati për Media dhe Komunikim

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera