Emrat e konfirmuar (deri në këto momente) të të arrestuarve si dhe emrat e disa prej të lënduarve

14 Jan 2012

Emrat e konfirmuar (deri në këto momente) të të arrestuarve:


1.    Hysen Durmishi (Merdarë)


2.    Salih Zyba (Merdarë)


3.    Gani Krasniqi (Merdarë)


4.    Naser Shatri (Merdarë)


5.    Fisnik Ismajli (Merdarë)


6.    Blerim Manqastena (Merdarë)


7.    Durim Jasharaj (Merdarë)


8.    Arbër Zaimi (Merdarë)


9.    Shpend Ahmeti (Merdarë)


10.    Frashër Krasniqi (Merdarë)


11.    Naim Bunjaku (Merdarë)


12.    Pëllumb Xharra (Merdarë)


13.    Kushtrim Morina (Merdarë)


14.    Liburin Aliu (Dheu i Bardhë)


15.    Alban Krasniqi (Dheu i Bardhë)


16.    Afrim Hoti (Merdarë)


17.    Taulant Kurti (Merdarë)


18.    Blerim Sallahu (Merdarë)


19.    Visar Ymeri (Dheu i Bardhë)


20.    Aida Derguti (Dheu i Bardhë)


21.    Boiken Abazi (Dheu i Bardhë)


22.    Ismajl Kurteshi (Dheu i Bardhë)


23.    Albana Gashi (Merdarë)


24.    Premton Ibërdemaj (Dheu i Bardhë)


25.    Glauk Konjufca (Dheu i Bardhë)


26.    Bekim Zeqiri (Merdarë)


27.    Gëzim Prestreshi (Merdarë)


28.    Genc Musa (Merdarë)


29.    Fidan Prokshi (Merdarë)


30.    Petrit Bajraktari (Merdarë)


31.    Bleron Azizi (Merdarë)


32.    Fitim Rrahmani (Merdarë)


33.    Nora Osmani (Merdarë)


34.    Gëzim Hajdini


35.    Dren Elshani (Merdarë)


36.    Arlind Mangjuka (Merdarë)


37.    Mirlinda Krasniqi (Merdarë)


38.    Shpresa Sejdiu (Merdarë)


39.    Pajtim Elshani (Merdarë)


40.    Glauk Elshani (Merdarë)


41.    Fidan Ademi (Merdarë)


42.    Xhevdet Abazi


43.    Kushtrim Avdimetaj (Merdarë)


44.    Ilir Uka (Merdarë)


45.    Fadil Hajdari (Merdarë)


46.    Ibrahim Miftari (Merdarë)


47.    Besim Ferizaj (Merdarë)


48.    Arsim Termkolli (Merdarë)


49.    Miftar Mehmeti (Merdarë)


50.    Ilir Salihu (Merdarë)


51.    Bekim Sylejmani (Merdarë)


52.    Arbër Hasanaj (Merdarë)


53.    Arben Hasani (Merdarë)


54.    Flamur Hasani (Merdarë)


55.    Ahmet Hasani (Merdarë)


56.    Gëzim Latifi (Merdarë)


57.    Besart Shala (Merdaër)


58.    Jeton Shala (Merdarë)


59.    Gëzim Jelliqi (Merdarë)


60.    Halit Memaj (Merdarë)


61.    Sabri Bajraktari (Merdarë)


62.    Fanol Shala (Merdarë)


63.    Agim Lajthiza (Merdarë)


64.    Ilir Dibrani (Merdarë)


65.    Gëzim Hyseni (Merdarë)


66.    Shaban Feraj (Merdarë)


67.    Sabri Hasani (Merdarë)


68.    Erblin Alia (Merdarë)


69.    Kushtrim Krasniqi (Merdarë)


70.    Petrit Musa (Merdarë)


71.    Shiprim Loshaj (Merdarë)


72.    Rajmonda Ahmetaj


73.    Edona Ismajli


74.    Besarta Pasoma


75.    Venera Hashani


76.    Nystret Bllaca


77.    Labinot Rashica


78.    Sead Rashica


79.    Selim Lokaj


80.    Besart Rashica


81.    Faherdin Murati


82.    Gëzim Geci


83.    Bekë Lekaj


84.    Shpejtim Tetaj


85.    Shaban Kupina


86.    Atdhetar Latifi


87.    Adrian Faniqi


88.    Xheladin Bajraktari


89.    Nehad Kuleta


90.    Lumbardh Bukoshi


91.    Nystret Maloku


92.    Agon Konushevci


93.    Kushtrim Hyseni


94.    Liridon Rrahimi


95.    Hazir Rekaliu


96.    Bashkim Ibishi


97.    Musa Ajeti


98.    Baki Neziri


99.    Ahmet Avdiu


100.    Sadik Zeka (kalimtar i rastit)


101.    Bujar Hajdaraj


102.    Burim Havolli


103.    Ukë Hajdaraj


104.    Shkëlzim Murtezi


105.    Naim Salihu


106.    Jeton Govori


107.    Faton Hasanmetaj


108.    Gwzon Kastrati


Janë qindra të lënduar nga gazi lotsjellës.


Në vazhdim janë emrat e protestuesve me lëndime të rënda fizike:


1.    Glauk Konjufca


2.    Hysen Kaqiku


3.    Besfort Morina


4.    Alban Jupolli


5.    Burim Hoqa


6.    Valdrin Ahmeti


7.    Sabri Hasani

Lëvizja VETËVENDOSJE!
Sekretariati për Media dhe Komunikim

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera