Cilët votuan kundër Prizrenit – për Hashim Thaçin e kishën serbe?

28 Dec 2011

Aktivistët e qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Prizren sot në qendër të qytetit ekspozuan emrat e deputetëve të Kuvendit të Kosovës, të cilët në seancën e fundit të saj, në mënyrë të kundërligjshme dhe të padrejtë, miratuan projektligjin për “Qendrën Historike të Prizrenit”.


Përmes këtij ligji, kishës serbe me seli në Beograd i garantohen kompetenca ekzekutive dhe e drejta e vetos karshi cilitdo vendim të institucioneve komunale dhe qendrore. Përveç administrimit të dyfishtë të qytetit, ky ligj krijon potenciale të vazhdueshme të konflikteve ndëretnike dhe ndërfetare të cilat nuk kanë ekzistuar më herët.


 

Deputetët që e votuan këtë ligj nën komandën e Hashim Thaçit, kundër Prizrenit! Qytetarët duhet t’i njohin abuzuesit e tyre! Ata kanë emra:


1.    Shaip Muja (PDK)


2.    Elmi Reçica (PDK)


3.    Latif Gashi (PDK)


4.    Bekim Haxhiu (PDK)


5.    Zenun Pajaziti (PDK)


6.    Behar Selimi (PDK)


7.    Xhavit Haliti (PDK)


8.    Fadil Demaku (PDK)


9.    Idriz Vehapi (PDK)


10.    Adem Grabovci (PDK)


11.    Fatmir Xhelili (PDK)


12.    Halit Krasniqi (PDK)


13.    Ramë Vataj (PDK)


14.    Ramiz Lladrovci (PDK)


15.    Flora Brovina (PDK)


16.    Sala Berisha – Shala (PDK)


17.    Blerta Deliu – Kodra (PDK)


18.    Hasime Krasniqi (PDK)


19.    Justina Pula (PDK)


20.    Lumnije Morina (PDK)


21.    Salihe Mustafa (PDK)


22.    Xhevahire Izmaku (PDK)


23.    Ganimete Musliu (PDK)


24.    Safete Hadërgjonaj (PDK)


25.    Hydajet Hyseni (PDK)


26.    Nijazi Idrizi (PDK)


27.    Arsim Bajrami (PDK)


28.    Berat Buzhala (PDK)


29.    Kurtan Kajtazi (PDK)


30.    Valbona Dibra (PDK)


31.    Myzejne Selmani (AKR)


32.    Sevdije Lama (AKR)


33.    Jeton Svirca (AKR)


34.    Gëzim Kelmendi (AKR)


35.    Amir Ahmeti (AKR)


36.    Vesimir Savic (JSL)


37.    Enis Kervan (KDTP)


38.    Myfera Sinic (KDTP)


39.    Rasim Demiri (VAKAT)


40.    Duda Balje (VAKAT)


41.    Sasa Djokic (SDKIM)


42.    Danush Ademi (PDAK)


43.    Etem Arifi


44.    Emilija Redzepi (NDS)


45.    Hamza Balje (BSDAK)


46.    Murselj Haljilji (GIG)


47.    Allbert Kinolli (PREBK)


48.    Fikrim Damka (KDTP)


49.    Petar Miletic (SLS)


50.    Goran Marinkovic (SLS)


51.    Jelena Bontic (SLS)


52.    Jasmina Zivkovic (SLS)


53.    Biserka Kostic (SLS)


54.    Sasa Milosavljevic (SLS)


55.    Milivoje Stojanovic (SLS)


56.    Boban Todorovic (SLS)
Lëvizja VETËVENDOSJE!
Qendra Prizren

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera