Gjashtëvjetori i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Klinë

25 Aug 2011

Sot, më 25 gusht, Qëndra e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Klinë shënoi gjashtëvjetorin e themelimit të saj.


Nga ora 09:00 deri në 14:00 ishte e hapur ekspozita me fotografi nga aktivitete të ndryshme të Lëvizjes VETËVENDOSJE! gjatë këytre viteve. Interesimi i qytetarëve për ta parë ekspozitën ishte mjaft i madh, me ç’rast shume prej tyre plotësuan formularët e anëtarsimit.


Në orët e mbrëmjes, para aktivistëve dhe qytetarëve të tjerë u shfaq filmi dokumentar i protestës së 10 Shkrutit.


Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra në Klinë

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera