Është hapur ekspozita e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

12 Jun 2011

Në sheshin “Nënë Tereza” , u hap ekspozita me fotografitë e aktiviteteve të  Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Përmes kësaj ekspozite, qytetarët po njoftohen në detaje me aktivitet që ka bërë Lëvizja VETËVENDOSJE! tash e gjashtë vite.


Në ndërkohë, kalimtarët e rastit bashkë me aktivistët, po punojnë shabllonet e parullave të përdorura deri tani, dhe po i shkruajnë ato në murin e improvizuar.


Ekspozita është e hapur deri në ora 17:00.


Lëvizja VETËVENDOSJE!


Sekretariati për Media dhe Komunikim

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera