Tubim në Londër

09 Jun 2009
Me rastin e 131 vjetorit të Lidhjes së Prizrenit dhe njëherësh edhe 4 vjetorit të themelimit të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Qendra e VETËVENDOSJE!-s në Britani të Madhe organizon live music party të shtunën me 13 qershor në Cafe Bar "Koha" me mysafirë special: grupin shqiptar " Bloody Foreigners". Hyrja është £10 dhe të gjitha mjetet do të dërgohen në Prishtinë për financimin e aktiviteteve të Lëvizjes.

Erzen Vraniqi, [email protected] dhe +44 79 600 22 628

Qendra e VETËVENDOSJE!-s në Britani të Madhe

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera