Albin Kurti ligjëroi sot në AUK

06 May 2009
I ftuar nga Universiteti Amerikan i Kosovës (AUK), sot, më 6 maj 2009, aktivisti i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti mbajti një ligjëratë para studentëve të këtij universiteti me temën "Ardhmëria e pavarësisë". Ligjërata e Albinit zgjati rreth 20 minuta për t'i lënë vend pastaj në 40 minutat e mbetur, pyetjeve dhe komenteve të studentëve të AUK. Ligjërata dhe diskutimi u zhvilluan në gjuhën angleze.


Klikoni këtu për ta parë prezantimin që Albini e bëri para studentëve.

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera