Homazhe për tragjedinë e Gërdecit

16 Mar 2008

Sot, e diel me 16 mars 2008, në Prishtinë do të mbahen homazhe për tragjedinë e Gërdecit. Homazhet do të nisen nga konviktet e studentëve në Prishtinë në ora 19:00, përderisa homazhet qendrore do të mbahen te Teatri Kombëtar në ora 19:30. Prej aty do të vazhdojmë deri te Ambasada e Shqipërisë në Prishtinë.


Te Teatri do të ndezim qirinj dhe vendosim lule. Ftojmë të gjithë qytetarët të na bashkëngjiten


Homazhet organizohen nga këto organizata:


Unioni i Studentëve Shqiptarë


Lëvizja VETËVENDOSJE!


Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut


Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës


Rrjeti Rinor


ÇOHU


Klubi Politik "Afrim Zhitia"


Iniciativa e Bashkuar Qytetare e Llapit


26 Marsi 1999


Lëvizja për Bashkim


Shoqata e të Burgosurve Politik


Thirrjet e Nënave


Sindikata e Minatorëve të Trepçës


Lëvizja Kombëtare për Çlirimin e Kosovës


Lëvizja VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera