Nga vizita e Visar Ymerit në tregun mobil të Prishtinës

31 May 2017
Ky është njoftimi i kryetarit Visar Ymeri:
Bashkë me Kryetarin e Prishtinës dhe njëherit kandidatin për deputet Shpend Ahmeti sot vizituam tregun mobil në Prishtinë. Prodhuesit vendor kanë nevojë për treg, qytetarët kanë nevojë për prodhime të freskëta, dhe bujqit kanë nevojë për mbështetje nga shteti. Të gjitha këto do të bëhen me qeverisjen e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera