Qendra e Prishtinës mbajti zgjedhjet e brendshme për kandidatin për Komunën e Prishtinës

07 Aug 2017
Qendra e Prishtinës sot i mbajti zgjedhjet e brendshme për kandidatin për Komunën e Prishtinës. Zgjedhjet, u organizuan nëpërmjet demokracisë së drejtpërdrejtë - një anëtar, një votë - dhe anëtarët kanë pasur mundësinë të votojnë për kandidatin Shpend Ahmeti në vendvotimet e hapura në të gjitha pikat e Qendrës së Prishtinës.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera