Aderime në qendrën e Prizrenit

21 Aug 2017

Në vazhdën e rritjes së vazhdueshme dhe anëtarësimeve në Lëvizjen VETËVENDOSJE! sot na u bashkua edhe Arian Xhezairi.

Bashkë me aktivistët e Qendrës së Prizrenit, mirseardhje i dëshiroi edhe kryetari Visar Ymeri. Z. Xhezairi me profesion është inxhinier i softverit, ka studiuar shkenca sociale dhe teknologji në Universitetin e Vjenës, si dhe u shkollua dhe shërbeu 7 vite në Forcën e Sigurisë së Kosovës si toger.

Bashkimi i shumë aktivistëve, figurave e profesionistëve po bën që fitorja në Prizren dhe në shumë komuna të tjera të jetë e sigurt. 

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera