Asambleistja në Kastriot, Teuta Berisha i bashkohet Lëvizjes

22 Aug 2017

Asambleistja e AAK-së në Kastriot, Teuta Berisha i është bashkuar Lëvizjes VETËVENDOSJE! Ajo është shprehur e zhgënjyer me qeverisjen e deritashme të komunës së Kastriotit. Berisha është shprehur se nuk janë realizuar ato për të cilat ajo ka shpresuar për këtë komunë dhe sot qytetarët e Kastriotit përballen me shumë probleme për shkak të keqqeverisjes.

Znj. Berisha është pritur nga i nominuari për kryeministër Albin Kurti dhe anëtarja e Kryesisë Nazlie Bala. 

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera