Prezantimi i Platformës në Fushë Kosovë, Therandë dhe Drenas

16 Jan 2018

Vazhdon fushata për kryetar të Lëvizjes në Fushë Kosovë, Therandë dhe Drenas

Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image
Image

 

Image

 

Image

 

 

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera