Një delegacion gjerman viziton Lëvizjen VETËVENDOSJE!

25 Jan 2018

Një delegacion gjerman vizitoi sot Lëvizjen VETËVENDOSJE!. Në mes tyre ishin dhe z.Bernd Karwise, z.Heinz Stoppe, Dr. Roland Griese, z.Wolfang Kruger. Ata u pritën nga Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, z.Albin Kurti, deputeti z.Sami Kurteshi dhe Kordinatorja e Komiteteve profesionale, znj.Dejona Mihali.

Gjatë takimit i njoftuam pjesëtarët e delegacionit për programin tonë që përfshin tri reformat për shtetin zhvillimor (Fondi Sovran, Agjencia e Zhvillimit, Banka Zhvillimore) që do ta nxirrnin nga kriza Republikën e Kosovës duke rritur punësimin.

Nga ana e tyre delegacioni gjerman i shoqëruar edhe nga profesionistë shqiptarë si z.Blerim Dervari dhe z. Hashim Rexhepi, shprehën interesimin e veçantë për të njohur dhe kuptuar në hollësi hapësirat e bashkëpunimit në sektorët strategjikë dhe gjendjen aktuale të ekonomisë në Kosovë.

Të dy palët u pajtuan se bashkëpunimi në të gjitha nivelet, institucional, universitar e atë të zhvillimit të prodhimit e teknologjisë ishin i shumëpritur e në një masë të madhe dhe i domosdoshëm.

 

25 janar 2018

Lëvizja VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera