Rasti i Astrit Deharit - kërkesë për interpelancë

13 Feb 2018

Në emër të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, kryetari dhe deputeti Albin Kurti ka dorëzuar sot kërkesën për interpelancë për Kryeministrin Ramush Haradinaj lidhur me vdekjen e dhunshme të aktivistit Astrit Dehari.

 

Image
 

 

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera