Delegacioni i Lëvizjes VETËVENDOSJE! bëri homazhe në 19 vjetorin e masakrave të Rahovecit

25 Mar 2018

Një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! i përbërë nga deputetë, anëtarë kryesie, aktivistë e asamblistë të Qendrës së Rahovecit ka bërë sot homazhe në 19 vjetorin e masakrave të Rahovecit. Prej asaj kohe, fshatrave Celinë, Fortesë dhe Brestoc u mungojnë 200 persona, prej tyre edhe shumë dëshmorë.

Sakrifica dhe përpjekja për liri i përbëjnë sot kujtimet dhe botëkuptimet tona. Lavdi!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera