Tubime dhe parulla

12 Aug 2005

Me 12 gusht në Kaçanik, me 14 gusht në Prizren, me 15 gusht në Lypjan dhe me 16 gusht në Klinë, aktiviët të Lëvizjes VETËVENDOSJE! kanë mbajtur tubime me qytetarë të shumtë nëpër shtëpitë e kulturës në këto vende. Përveçqë është diskutuar për zhvillimet politike dhe shoqërore në Kosovë është prezentuar edhe koncepti dhe strategjia e VETËVENDOSJE!-s.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera