Themelohet qendra e VETËVENDOSJE!-s në Ferizaj

12 Aug 2005

Me 12 gusht 2005, u themelua Qendra e VETËVENDOSJE!-s në Ferizaj. Me këtë rast u hap zyra në të cilën Rizah Xhakli dhe Sabit Azizi janë personat kontaktues dhe koordinues.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera