Arrestimi pas dy javëve

04 Aug 2005

Driton Dragusha ka shkruar parullën "JO NEGOCIATA. VETËVENDOSJE!" me 19 korrik 2005, në fshatrat Prugovc e Besi në disa objekte shoqërore përgjatë rrugës Prishtinë-Besianë. Sot, me 4 gusht 2005, në orën 9:30 dy policë kanë shkuar në shtëpinë e tij dhe e kanë arrestuar. Driton Dragusha është mbajtur për dy orë nën arrest, në stacionin e policisë nr.3 në Kodër të Trimave.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera