Shkrimi i parullave në Prishtinë. Tre të arrestuar.

22 Jul 2005

Në Prishtinë, me 22 korrik, dhjetëra aktivistë të ndarë në grupe nga tre vetë, kanë shkruar gjithandej qytetit parullën JO NEGOCIATA. VETËVENDOSJE! Është arrestuar vetëm një grup. Ata janë: Labinot Bajrami, Frashër Krasniqi dhe Sadije Ademi. Ata janë arrestuar rreth orës 17:15. Janë liruar të nesërmen.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera