Në Skënderaj dhe Malishevë, policia nuk pengon shkrimin e parullave

22 Jul 2005

Pjesëtarët e SHPK-së nuk i kanë penguar dhe as arrestuar aktivistët e VETËVENDOSJE!-s në shkrimin e parullave kur ata ishin në Skënderaj me 13 korrik dhe në Malishevë me 21 korrik të vitit 2005.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera