Në hapsirën universitare u arrestuan Liburni dhe Shkëlzeni

17 Jun 2005

Me 17 qershor 2005 është ndërmarrë aksioni për të shkruar parulla në të gjithë qytetin e Prishtinës. Aktivistët që kanë shkruar në hapësirën universitare: Liburn Aliu dhe Shkëlzen Gashi, janë arrestuar nga policë të SHPK-së.

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera