Tubim me anëtarët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Ferizaj

25 Feb 2012

Sot, më 25 shkurt, Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti tubim me anëtarët Qendrës së Ferizajt. Në tubim morën pjesë Dardan Molliqaj – Sekretar Organizativ i Lëvizjes dhe Faton Topalli – Kryetar i Qendrës së Lëvizjes në Ferizaj. Në këtë tubim u diskutua për zhvillimet e fundit politike, për koncesionet që po bëhen në Bruksel dhe për demonstratën që do të mbahet më 27 shkurt.

Lëvizja VETËVENDOSJE! – Qendra Ferizaj

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera