Qendra Zvicër: Qytetarët po i bashkohen masivisht Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Anëtarsime të reja në Zvicër

03 Apr 2017
Sot, në Qendrën e Lëvizjes VETËVENDOSJE të Zvicrës pas anëtarsimeve të shumta nga Kantonet e Bernit, Arau-s dhe Friburg-ut u mbajtën mbledhjet zgjedhore dhe u themeluan pikat e Arau-s, Fribourgut si dhe u ristrukturua pika e Bernit pas antarësimeve të reja në këtë pikë. Përgatitja dhe përvoja e tyre profesionale plotëson Lëvizjen VETËVENDOSJE me kuadër të rinj që janë të domosdoshëm për ecjën përprara të Alternativës tonë Qeverisëse. Qendra jonë po vazhdon me shtrirje gjithandej Zvicrës dhe po përgatitet për ndryshimin e madh dhe fitoren Lëvizjes VETËVENDOSJE! Lëvizja VETËVENDOSJE zvicer2 Qendra Zvicër Bern, 2 prill 2017

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera