Mulliri i Haxhi Zekës – i mbyllur edhe sot

23 Jan 2016
Më 23 janar 1899, në Pejë, u organizua Lidhja e Pejës "Besë Besë", ku rreth 500 delegatë shqiptarë për 6 ditë kuvenduan dhe e hartuan programin 11 pikësh kundër copëtimit të tokave shqiptare. Sot,  në 117 vjetorin e këtij organizimi, aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! shkuan ta vizitojnë Mullirin e Haxhi Zekës, udhëheqësit të kësaj lidhjeje. Mirëpo, edhe në një datë si kjo, ky mulli muze ishte i mbyllur , dhe për këtë janë përgjegjës udhëheqësia komunale.     23 janar 2016 Lëvizja VETËVENDOSJE! - Qendra Pejë   mulliri i haxhise.3 mulliri i haxhise

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera