Emrat e të arrestuarve të komfirmuar deri më tani

17 Oct 2012

1.    Abdyl Gashi,


2.    Abdyl Osmani,


3.    Agron Kabashi,


4.    Alban Krasniqi,


5.    Ali Krasniqi,


6.    Alisa Hasani,


7.    Alket Zeqiri,


8.    Anita Shabani,


9.    Arben Emini,


10.    Arbënor Dehari,


11.    Artan Abrashi,


12.    Avdi Musa


13.    Beskim Gashi,


14.    Besnik Bytyqi,


15.    Boiken Abazi,


16.    Brikenë Ramabaja,


17.    Dardan Molliqaj,


18.    Daut Rama,


19.    Deni Rakoci,


20.    Denis Ibërdemaj,


21.    Drenushë Xhemajli,


22.    Drilon Ramabaja,


23.    Durim Jashari,


24.    Egzon Balaj,


25.    Egzon Kongjeli,


26.    Etleva Malushaj,


27.    Festim Binaku,


28.    Flamur Pireva,


29.    Flamur Shahini,


30.    Florent Ramqaj,


31.    Frashër Krasniqi,


32.    Gentrit Topalli,


33.    Gentian Sala,


34.    Gerolld Nikoliqi (I lënduar),


35.    Gëzon Kastrati (I lënduar shumë në kokë dhe fytyrë),


36.    Hysen Durmishi,


37.    Ilir Metushi,


38.    Ismet Dibrani,


39.    Kenan Trupi,


40.    Liridon Kelmendi,


41.    Lirim Gashi,


42.    Luan Hoti,


43.    Marigonë Drevinja,


44.    Masar Shala,


45.    Mentor Kabashi,


46.    Muhamet Bytyqi,


47.    Naim Jakaj,


48.    Nol Nushi,


49.    Pajtim Demaj,


50.    Petrit Bajraktari,


51.    Petrit Musa,


52.    Pleurat Thaçi,


53.    Premton Ibërdemaj,


54.    Qazim Jashari,


55.    Rrahman Bislimi,


56.    Shkodran Hoti,


57.    Shpend Hasani,


58.    Skënder Llugiqi,


59.    Skënder Merturi,


60.    Valon Hoti,


61.    Veron Hasani,


62.    Veton Dragusha,


63.    Xhelal Sveçla,


64.    Xhevat Sefaj,


65.    Zgjim Hyseni.


17 tetor 2012


Lëvizja VETËVENDOSJE!


Sekretariati për Media dhe Komunikim

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera