4 vjetori i VETËVENDOSJE!-s

09 Jun 2009

Me 12 qershor 2009, Lëvizja VETËVENDOSJE! i mbush 4 vjet. Kjo ditë do të shënohet në zyren e Lëvizjes VETËVENDOSJE! me disa aktivitete.


Prej orës 9:00 deri në 19:00 në oborrin e selisë së Lëvizjes në Prishtinë do të shfaqet një ekspozitë e aktiviteteve të VETËVENDOSJE!-s përgjatë këtyre 4 vjetëve.


Kurse prej orës 20:00 do të fillojë ndeja gjatë së cilës do të ketë muzikë të gjallë nga grupi shqiptar nga Shkupi "Tung Tung".


Gjithashtu, gjatë kësaj ndeje do të shfaqet një film 15 minutësh rreth Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe aktiviteteve të saj prej vitit 2005 e deri më sot.


Jeni të mirëseardhur.


Lëvizja VETËVENDOSJE!


4 vjetori i VETËVENDOSJE!-s

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera