Rezultateve e zgjedhjeve të rrencave më të mëdhenjë në politikën e Kosovës

01 Apr 2007

Procesi i votimit është mbajtur sot në Prishtinë, dhe është organizuar nga Lëvizja VETËVENDOSJE! Në të kanë marrë pjesë 974 qytetarë të Prishtinës. Fitues doli Hashim Thaçi me gjithsej 418 vota, pra gati gjysma e votuesve e shpallën atë rrencin më të madh.


Fituesve ua urojmë suksesin në rrenat që janë munduar t’ia shesin popullit, si dhe të politikanëve ua urojmë 1 prillin, ditën e tyre.


Klikoni këtu për ti parë përqindjet dhe grafikat e rezultateve nga zgjedhjet e sotme të rrencave më të mëdhenjë në politikën e Kosovës.


Lëvizja VETËVENDOSJE!

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera