Na kontaktoni

Lëvizja VETËVENDOSJE! është komunitet i njerëzve që refuzojnë të nënshtrohen. Ajo synon arritjen dhe realizimin e vetëvendosjes për popullin e Kosovës. Lëvizja VETËVENDOSJE! angazhohet edhe për ndryshime radikale shoqërore e politike që do të mundësonin respektimin e të drejtave të njeriut, të drejtave civile dhe drejtësisë sociale për të gjithë dhe secilin në Kosovë pa kurrfarë diskriminimi.

Adresa: Rruga ”Kasëm Haxhimurati”, nr.12

Tel. 044/411-174

Sekretariati për Marrëdhënie me Jashtë

[email protected]

[email protected]

+377 (0) 44 611 871

Sekretariati për Media dhe Komunikim

[email protected]

[email protected]

+377 (0) 45 448 200

Komitetet e Lëvizjes VETËVENDOSJE!

[email protected]

[email protected]

+377 (0) 44 258 787