Ligjeratë e Glauk Konjufcës në AUK

13 Apr 2018
Drejtuesi i Grupit Parlamentar Glauk Konjufca, sot, ka qenë pjesëmarrës në ligjëratën e organizuar nga shoqata e studentëve Balkan Express të mbajtur në Universitetin Amerikan të Kosovës. Tema e kësaj ligjërate ishte "Shtrimi i rrugës drejt së ardhmes: Zhvillimet në mes të Kosovës dhe Malit të Zi".

Të fundit

Komunikata Intervista Aksione Lajme tjera