12 10 2021

Bashkë qeverisim për Ferizajn

Me Valon Ramadanin Kryetar në Ferizaj dhe qeverisjen qendrore në Prishtinë, do të mbështeten prodhuesit e ndërmarrësit vendor e sidomos ato njësi të ekonomisë që krijojnë vende të reja pune për gratë e të rinjë në këtë komunë. Me datë 17 tetor votojmë për zhvillim, votojmë numrin 144 për Bashkë qeverisje.

Kontribo