25 03 2020

Fjalimi i drejtuesit të Grupit Parlamentar Rexhep Selimi në seancën për mocionin ndaj Qeverisë.

“Krejt kjo seancë është thirrur me sponsorizim përtej jush për të shkuar drejt një marrëveshje të keqe që po e pret Kosovën – e kjo marrëveshje në asnjë mënyrë as nuk lejohet as nuk do të pranohej e as nuk do të lejohej nga qeverisja e Lëvizjes VETËVENDOSJE! Dhe po ashtu, pasaktësi tjetër është që, LDK-ja nuk vazhdon ta ketë problem Thaçin siç ju e paraqitët, as si protagonizëm e as si president – përkundrazi, ashtu siç e keni zgjedhur ashtu po tentoni ta mbani në lojë edhe në raport me marrëveshjet me Serbinë.

Pra, ne e kemi ndarë mendjen. Më mirë të tradhtuar sesa të tradhtojmë. Më mirë të mashtruar sesa të mashtrojmë. Më mirë me Kosovën sesa në koalicion me ju. Shihemi në përballje tjera.”

Kontribo