26 03 2015

Homazhe në Viti

Sot, me datë 26 mars, një delegacion i Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Viti, bëri homazhe tek varrezat e dëshmorëve të mbarë trojeve shqiptare në Viti.

Deputeti, Salih Salihu, në prononcimin e tij për këtë ngjarje tha se “26 marsi i vitit 2001 na përkujton një betejë të ashpër me forcat armike serbe si dhe luftën e Komandantit Njiazi Azemi (Komandant Mjekrra) që ra dëshmorë në njërën nga betejat dhe ngjarjet më të rëndësishme të luftës së UÇPMB-së.”

Kontribo