14 10 2020

Kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti priti në takim ambasadorin e Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek

Ditën e sotme, kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Albin Kurti së bashku me ish ministren e Drejtësisë dhe anëtaren e kryesisë, Albulena Haxhiu, priti në takim ambasadorin e Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, i cili ishte i shoqëruar nga zëvendësi i tij, Juraj Melioris.

Në takim u fol për situatën politike dhe ekonomike në vend, bashkëpunimin bilateral mes Çekisë dhe Kosovës, zhvillimet në rajon që kanë të bëjnë me dialogun dhe për nevojën e gjetjes së formulave më të përshtatshme për kapërcimin e vështirësive me të cilat po përballet Republika jonë.

Kryetari Kurti e njoftoi z. Bílek me Qeverisjen Alternative të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, pesë shtyllat e saj, dhe propozimet e vazhdueshme që si subjekt i parë në vend jemi duke i bërë jo vetëm për të dalë nga kriza e shumëfishtë, por edhe për të qeverisur në drejtim të zhvillimit ekonomik e luftimit të korrupsionit, përkatësisht shtimit të punësimit e sigurimit të drejtësisë në vend.

Kontribo