15 02 2019·Lajme

Presheva, Medvegja dhe Bujanoci duhet t’i bashkohen një Kosove të bashkuar

Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti konferencë në lidhje me të drejtat e shkelura të shqiptarëve në Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, ku foli anëtari i Kryesisë dhe deputeti Rexhep Selimi. Gjen...

Lexojeni të plotë

POLITIKA

Shiko të gjitha

Lëvizja

Shiko të gjitha

Aksionet

Shiko të gjitha