21 02 2019·Lajme

Bllokimi i KQZ-së nga Presidenti

Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti konferencë për bllokimin një vjeçar të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nga ana e Hashim Thaçit. Në konferencë folën deputetja e Lëvizjes Albulena Haxhiu dhe anëtari i der...

Lexojeni të plotë

POLITIKA

Shiko të gjitha

Lëvizja

Shiko të gjitha

Aksionet

Shiko të gjitha