19 03 2019·Lajme

Një vit bllokim të KQZ-së, një vit shkelje të Kushtetutës nga Presidenti

Sot, Lëvizja VETËVENDOSJE! përmes një aksioni simbolik ritheksoi edhe një herë veprimin flagrant antikushtetues të Hashim Thaçit, i cili i vetmuar në zyrën e tij dhe i braktisur nga po...

Lexojeni të plotë

POLITIKA

Shiko të gjitha

Lëvizja

Shiko të gjitha

Aksionet

Shiko të gjitha