02 03 2024

Lëvizja është e madhe, por ajo vazhdon të rritet e zgjerohet

Sot, në Qendrën tonë në Podujevë i uruam mirëseardhje mbi 50 grave e vajzave anëtare të reja të Lëvizjes sonë.

Gratë dhe vajzat jo vetëm në shoqëri, por edhe brenda Lëvizjes VETËVENDOSJE! vazhdojnë të jenë forca kyçe shtytëse drejt politikave tona të barazisë e ndryshimeve progresive në shoqërinë tonë. Politikat e drejta në qeverisje dhe hapësira e duhur në subjektin tonë ka bërë që gratë dhe vajzat të na bashkohen në vazhdimësi.

Së bashku do të fuqizohemi edhe më shumë!

Kontribo