04 06 2019

Lëvizja VETËVENDOSJE! i uron të gjithë besimtarëve Festën e Fitër Bajramit

Lëvizja VETËVENDOSJE! i uron të gjithë besimtarëve Festën e Fitër Bajramit që paraqet edhe fundin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Pas muajit të Ramazanit që shënon muajin e sakrificës, solidaritetit me të varfrit dhe kalitjen shpirtërore për të përballuar sfidat, sot, përreth familjes dhe miqve me dashuri dhe pranë të afërmve shënohet dita e Fitër Bajramit.

Po ashtu, sot një delegacion i Lëvizjes i prirë nga anëtari i Kryesisë Arben Vitia, deputetët, Albulena Haxhiu, Saranda Bogujevci, Xhelal Sveçla dhe Valon Ramadani bënë vizitë tek Bashkësia Islame e Kosovës me ç’rast kreut të BIK-ut, Naim Tërnavës, të pranishmëve të tjerë dhe gjithë popullit shqiptar i uruan festën e Fitër Bajramit.

Duke menduar për më të varfrit e duke u përpjekur për barazinë,
Urime Festa e Fitër Bajramit!

 

Kontribo